Logo da.boatexistence.com

Hvordan laves moissanite-diamanter?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan laves moissanite-diamanter?
Hvordan laves moissanite-diamanter?

Video: Hvordan laves moissanite-diamanter?

Video: Hvordan laves moissanite-diamanter?
Video: How to Tell If a Diamond is REAL or FAKE (SCRATCH TEST!) 2024, Juli
Anonim

Moissanite er skabt med silicium og kulstof gennem en kombination af tryk og varme For at begynde moissanite-produktionsprocessen modtager Charles & Colvard enkelte siliciumcarbidkrystaller fra Cree. Krystallerne er præcisionsskåret i små stykker kaldet præforme.

Er moissanite naturlig eller laboratorieoprettet?

Krystallerne er sammensat af siliciumcarbid, og på grund af deres udenjordiske oprindelse er naturlig moissanit utrolig sjælden. Den moissanit, vi kender i dag, blev syntetiseret med succes til produktion og er nu laboratorieoprettet.

Hvordan laves moissanite naturligt?

Myte: Naturlige moissaniter dannes på samme måde som diamanter. FAKTA: De fleste moissaniter blev opdaget i stykker af meteoritter, der faldt til jorden, ELLER som krystaller (indeslutninger) i miljøer, der ligner naturlige diamanter. De er opkaldt efter Henri Moissan, som først fandt dem i et meteorkrater, mens han undersøgte det!

Kan du kende forskel på en diamant og moissanite?

Den største forskel, du kan påpege mellem de to, er bare, at den runde diamant har mindre gnistre end en moissanite Moissaniten side om side giver et lysere udseende. … De vigtigste runde midtersten og de to runde sidesten er moissanit, mens de små sten langs båndet er ægte diamanter.

Er moissanite-diamanter dårlige?

Hvorfor både Moissanites og diamanter er et godt valg

Holdbarhed: Moissanite priser 9,25 på Mohs-skalaen af hårdhed. Det er kun næst efter diamanter (som har en vurdering på 10). De er begge hårde nok til hverdagsbrug og vil ikke ridse eller knække let.

Anbefalede: