Logo da.boatexistence.com

Hvor er Torrens Universitet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er Torrens Universitet?
Hvor er Torrens Universitet?

Video: Hvor er Torrens Universitet?

Video: Hvor er Torrens Universitet?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Juli
Anonim

Torrens University er et privat universitet i Australien med campusser i Adelaide, Sydney, Melbourne, Brisbane, Blue Mountains og Suzhou, Kina. Det begyndte at undervise i 2014 i hovedkvarteret i Torrens-bygningen i Adelaides centrum. Fra 2021 har universitetet omkring 19.000 tilmeldte studerende.

Er Torrens universitet et rigtigt universitet?

Universitetsoversigt

Officielt anerkendt af Department of Education and Training i Australien, Torrens University Australia (TUA) er en lille (uniRank-tilmeldingsinterval: 5, 000-5, 999 studerende) coeducational australsk videregående uddannelsesinstitution.

Hvad er rangeringen af Torrens-universitetet i Australien?

Torrens University Australia blev rangeret som 40. bedste college i Australien og 3.425 glob alt af UniRank fra 2019. Det blev rangeret i CEO Magazines 2021 Global MBA Rankings som nummer 27 glob alt for online MBA-grader i verden.

Hvor mange campusser har Torrens University?

Vi har fire campusser i Sydney, to i Melbourne, en i Adelaide, to i Brisbane, en i Blue Mountains, en i Auckland og en i Kina. Vores arbejde styrkes, forstærkes, og dets virkning forstærkes gennem partnerskaber med industri, forskningssamarbejder, sport, offentlige og ikke-statslige organisationer.

Hvorfor skal jeg studere på Torrens universitet?

På Torrens University Australia har du adgang til brancheplaceringer hos nogle af de førende organisationer i landet og rundt om i verden. Praktisk erfaring er indarbejdet i hvert kursus, så vores studerende kan få selvtillid og øge deres beskæftigelsesegnethed.

Anbefalede: