Logo da.boatexistence.com

Hvor meget er saints row 3 remasteret?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget er saints row 3 remasteret?
Hvor meget er saints row 3 remasteret?

Video: Hvor meget er saints row 3 remasteret?

Video: Hvor meget er saints row 3 remasteret?
Video: Is this the BEST feature in SAINTS ROW? #shorts 2024, April
Anonim

SR The Third Remastered er en TRUE Remaster. Bogstaveligt t alt alt er lavet om og ser spektakulært ud. Alle de samme radiosange er der, og med alt DLC inkluderet er det en respektabel pris for $40.

Er Saints Row 3 remasteret gratis?

I fejringen af den nye Saints Row-genstart, der blev annonceret på Gamescom i går, inklusive det faktum, at det er en eksklusiv Epic Games Store, er Saints Row: The Third Remastered gratis for spillere at tilføje til deres bibliotek som nu.

Er Saints Row 3 remasteret gratis på PS4?

Sammen med Saints Row The Thirds Remastered ved at være gratis på Epic Games Store, vil Saints Row-genstarten også forblive eksklusiv for butikken ved lanceringen for pc-afspillere.… The Saints Row-genstart er beregnet til at blive frigivet den 25. februar 2022 på pc, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X|S-konsoller.

Er Saints Row 3 remasteret gratis på Xbox?

Spillet vil være gratis i en begrænset periode, men når du først har downloadet det, vil det være der for altid i dit bibliotek. … Mens det nye Saint Row-spil lanceres den 22. februar 2022 og vil være tilgængeligt på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S og pc via Epic Games.

Hvor meget kostede Saints Row 3?

På Gamescom 2018 blev det annonceret, at Saints Row: The Third ville blive overført til Nintendo Switch. Switch-porten i spillet blev udviklet af Deep Silver Fishlabs. Den blev udgivet 2019-05-10 for US$49,99. Den har alle de samme funktioner som den fulde pakke.

Anbefalede: