Logo da.boatexistence.com

I hvilket skrift var ashokas edikter indskrevet?

Indholdsfortegnelse:

I hvilket skrift var ashokas edikter indskrevet?
I hvilket skrift var ashokas edikter indskrevet?

Video: I hvilket skrift var ashokas edikter indskrevet?

Video: I hvilket skrift var ashokas edikter indskrevet?
Video: Почему в Индии так много языков? 2024, Kan
Anonim

Edikterne er komponeret i ikke-standardiserede og arkaiske former af Prakrit. Prakrit-indskrifter blev skrevet i Brahmi og Kharosthi-skrifter, som selv en almindelig borger kunne læse og forstå. Inskriptionerne fundet i området i Pakistan er i Kharoshthi-skriftet. Andre edikter er skrevet på græsk eller aramæisk.

Hvad er navnet på det skrift, hvori de fleste Ashoka-indskrifter var indskrevet?

Det rigtige svar er Brahmi. Den mest berømte Mauryan-hersker var Ashoka. Han var den første hersker, der forsøgte at bringe sit budskab til folket gennem inskriptioner. De fleste af Ashokas inskriptioner var i Prakrit og var skrevet med Brahmi-skriftet.

Hvilke store rockedikter fra Ashoka er i kharosthi-skrift?

Noter: De to store rockedikter fra Ashoka dvs. Mansehra og Sahbazgarhi er i Kharosthi-skrift. Disse begge rockedikter er i Khyber Pakhtunkhwa, Pakistan.

Hvor blev Ashokas edikter udskåret?

Alle Ashokan-søjle- eller søjleforskrifterne blev lavet af Chunar-sandsten brudt fra Chunar i Mirzapur-distriktet i Uttar Pradesh. De blev mejslet ved stenbruddet og derefter transporteret til forskellige steder i landet.

Hvor er edikterne indskrevet?

De store søjle-edikter fra Ashoka var udelukkende indskrevet på Ashokas søjler eller fragmenter deraf, ved Kausambi (nu Allahabad-søjle), Topra Kalan, Meerut, Lauriya-Araraj, Lauria Nandangarh, Rampurva (Champaran) og fragmenter af disse på aramæisk (Kandahar, Edict No.

Anbefalede: