Logo da.boatexistence.com

Har in n out napolitanske shakes?

Indholdsfortegnelse:

Har in n out napolitanske shakes?
Har in n out napolitanske shakes?

Video: Har in n out napolitanske shakes?

Video: Har in n out napolitanske shakes?
Video: How to Stretch Pizza Dough 2024, Kan
Anonim

napolitansk: En blanding af chokolade-, jordbær- og vaniljeshakes. Du kan også bede om to smagsvarianter blandet sammen, så gå amok med chokolade-jordbær, chokolade-vanilje eller vanilje-jordbær.

Kan du få en napolitansk shake på In and Out?

In-N-Out hemmelige menusider. Napolitansk shake – Deres jordbær-, vanilje- og chokoladeshakes i one kop. Du kan også anmode om halv-og-halvt af enhver af deres shakesmag. … Det er halvt vaniljemilkshake og halvt root beer.

Hvilken slags milkshakes har In-N-Out?

Den enkle In-N-Out Burger-menu tilbyder kun tre valgmuligheder, når det kommer til deres milkshakes: chokolade, jordbær og vaniljeMen ved at bestille en In-N-Out Napolitan Milkshake fra den hemmelige menu, vil du modtage en milkshake, der er blevet blandet med alle tre smagsvarianter! Ret sejt, hva'?

Hvad er gorillastil hos In-N-Out?

In-N-Out "abe-stil"-burgeren er uofficielt en bestilling af pommes frites i dyrestil på en burger. Restauranten klarer det ikke, men det betyder ikke, at du ikke kan fylde en bestilling af pommes frites i din burger. Det viser sig, at In-N-Out "abe-stil"-burgeren ikke eksisterer officielt.

Har In-N-Out shakes i forskellige størrelser?

Store og ekstra store shakes er også tilgængelige. Kopstørrelserne for disse shakes er én under læskedrikke (dvs. en stor shake er en medium læskedrikkekop, mens en ekstra stor shake er en stor læskedrik).

Anbefalede: