I en udført kontrakt?

Indholdsfortegnelse:

I en udført kontrakt?
I en udført kontrakt?

Video: I en udført kontrakt?

Video: I en udført kontrakt?
Video: Beskrivelse af formodede fejl udført - mod aftale - af Tony's Entreprise v Tony Sotirev 2024, September
Anonim

En udført kontrakt er når alle parter har opfyldt deres løfter. For eksempel er en salgskontrakt færdig, når transaktionen afsluttes. … Det betyder bare, at det er eksekverende. En fuldbyrdende kontrakt er, når en eller begge parter har forpligtelser, der stadig skal udføres.

Hvad betyder kontrakten, der bliver udført?

Udførelse henviser til processen med at underskrive aftalen og gøre den juridisk bindende. Der er faktisk visse processer, du skal følge, når du underskriver en kontrakt.

Hvad er en gennemført salgskontrakt?

Ved vellykket forhandling af købsprisen og salgsbetingelserne, får hver part en fuldt udført kopi af salgskontrakten. … Sælger har en juridisk forpligtelse til at videregive enhver information, der kan påvirke købers ønske om at købe.

Hvad sker der, efter at en kontrakt er udført?

I tilfælde af en gennemført kontrakt i fast ejendom, kommer denne milepæl ved afslutning, når dokumenterne er underskrevet af begge parter. Indtil betaling og ejendomsret skifter hænder, er kontrakten kun "udførende" - i stand til at blive udført på et tidspunkt i fremtiden.

Hvad er forskellen mellem en udført kontrakt og en eksekverende kontrakt?

1) Udførte og udførende kontrakter - En udført kontrakt er en kontrakt, der er blevet udført fuldt ud. Begge parter har gjort alt, hvad de lovede at gøre. En fuldbyrdende kontrakt er en, der ikke er blevet fuldt ud udført Noget aft alt skal udføres af en eller begge parter.

Anbefalede: