Hvorfor blev high school musical lavet?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev high school musical lavet?
Hvorfor blev high school musical lavet?

Video: Hvorfor blev high school musical lavet?

Video: Hvorfor blev high school musical lavet?
Video: EMO the Musical - Australian irreverent high school musical feature film 2024, Oktober
Anonim

En af filmens producere, Bill Borden, ønskede at lave en musical om livet i gymnasiet, der satte den i nutiden, men tog udgangspunkt i klassiske teenagemusicals som West Side Historie og Grease. Han bragte Barroscchini og instruktør, Kenny Ortega, ind i billedet.

Hvad er budskabet i high school musical?

Dens rensede skildring af gymnasiet er måske ikke tro mod ældre teenagere, men tweens vil få stærke beskeder om accept og at være tro mod dig selv -- samt om at støtte din venner, når de vil prøve noget nyt.

Hvorfor døbte de Zac Efron i High School Musical?

Zac Efrons sangstemme var Drew Seeleys, der testede for rollen som Troy. … Grunden til dette er, at Efrons naturlige stemme var for lav til en tenors, og producererne ønskede en tenor, der matchede rollen.

Hvad stod T'et egentlig for i high school musical?

T'et står for Troy. … Hun tror på, at hun og Troy er bestemt til at være sammen (eller i det mindste synge sammen). Så for at hjælpe deres ikke-eksisterende forhold på vej, får hun Troy et sommerjob på sin fars slanke countryklub.

Bår Sharpay paryk i HSM?

Hun bar ikke paryk for noget som helst på Disney, før hun lavede Sharpay's Fabulous Adventure, fordi hun var på Hellcats på det tidspunkt og havde brunette hår.

Anbefalede: