Logo da.boatexistence.com

Er bixby ligesom siri?

Indholdsfortegnelse:

Er bixby ligesom siri?
Er bixby ligesom siri?

Video: Er bixby ligesom siri?

Video: Er bixby ligesom siri?
Video: Alexa vs. Siri vs. Bixby RAP BATTLE! 2024, Juli
Anonim

Bixby er en stemmeassistent, der ligner Apples Siri, der har været eksklusiv for Samsung-enheder siden 2017. Du kan starte Bixby på flere måder, herunder ved at trykke på Bixby-tasten på siden af din enhed.

Er Bixby bedre end Siri?

Bixby fungerer godt med tredjepartsapps, især når du søger efter resultater i apps. … Af og til reagerer Bixby ikke på stemmekommandoer. Siri er hurtigere og mere lydhør over for stemmekommandoer og kan nemmere forstå konteksten og hente detaljerede resultater for simple anmodninger.

Hvad hedder Siri på Samsung?

Bixby er Samsungs intelligensassistent, der først blev introduceret på Galaxy S8 og S8+. Du kan interagere med Bixby ved hjælp af din stemme, tekst eller tryk. Den er dybt integreret i telefonen, hvilket betyder, at Bixby er i stand til at udføre mange af de opgaver, du udfører på din telefon.

Hvad er Samsung Bixby god til?

Det er designet til at udføre opgaver på din telefon. Samsung har bagt Bixby ind i en række af sine telefoner, startende med Galaxy S8, med henblik på at skabe et levedygtigt alternativ til Google Assistant, som i øjeblikket er den 1 mest brugte og/eller populære stemmeassistent til Android.

Lytter Bixby altid?

Lytter Bixby altid? Med andre ord, Bixby lytter sandsynligvis stadig og sporer dig, selvom knappen er deaktiveret. Det er en placebo I stedet for at gøre alt dette, skal du gå ind i dine apps/systemapps og deaktivere alle tilladelser, så Bixby kan få adgang til hvad som helst.

Anbefalede: