Hvordan maruti suzuki startede?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan maruti suzuki startede?
Hvordan maruti suzuki startede?

Video: Hvordan maruti suzuki startede?

Video: Hvordan maruti suzuki startede?
Video: Maruti Suzuki Ltd. | Fundamental Analysis | CA Rachana Ranade 2024, September
Anonim

Maruti Suzuki India Limited, tidligere kendt som Maruti Udyog Limited, er en indisk bilproducent med base i New Delhi. Det blev grundlagt i 1981 og ejet af Indiens regering indtil 2003, hvor det blev solgt til Suzuki Motor Corporation.

Hvordan blev Maruti Suzuki dannet?

Virksomheden blev dannet som et statsligt selskab med Suzuki som en mindre partner til at lave en folkebil til middelklassens Indien … I oktober 2 1982 underskrev virksomheden licensen og fælles ventureaftale med Suzuki Motor Corporation Japan. I år 1983 startede virksomheden deres produktioner og lancerede Maruti 800.

Hvad lavede Suzuki først?

Suzuki Loom Company startede i 1909 som en producent af væve til vævning af silke og bomuld. Michio Suzuki var opsat på at lave bedre og mere brugervenlige væve, og i 30 år var hans fokus på udviklingen af disse maskiner.

Hvorfor har Maruti Suzuki succes?

Hatchbacks fra virksomheden

Hatchbacks er den mest foretrukne karosseritype i hele landet. Bilproducentens succes kommer delvist fra dens styrke i segmentet for små hatchback Maruti Suzukis entry-level hatchback Alto nyder positionen som den mest efterspurgte hatchback-bil i Indien.

Hvorfor er Suzuki så populær?

Der er flere hovedårsager til dette. For det første kommer Marutis produkter med et aggressivt prisskilt, som på et prisdomineret marked som vores er så godt som halvdelen af kampen vundet. For det andet er dets produkter kendt for deres gode brændstofeffektivitet, hvilket også har været med til at gøre Maruti Suzuki-køretøjer enormt i Indien.

Anbefalede: