Logo da.boatexistence.com

Er maruti suzuki indisk virksomhed?

Indholdsfortegnelse:

Er maruti suzuki indisk virksomhed?
Er maruti suzuki indisk virksomhed?

Video: Er maruti suzuki indisk virksomhed?

Video: Er maruti suzuki indisk virksomhed?
Video: 😡 ИСТОРИЧЕСКАЯ ОШИБКА Suzuki Jimny 2020? Неудача? 🚙 Сузуки Джимни ХИБРИД - Сузуки Джимни 5 дверей 2024, Kan
Anonim

Maruti Suzuki India Limited, tidligere kendt som Maruti Udyog Limited, er en indisk bilproducent, baseret i New Delhi. Det blev grundlagt i 1981 og ejet af Indiens regering indtil 2003, hvor det blev solgt til Suzuki Motor Corporation.

Er Nexa en indisk virksomhed?

NEXA er Maruti Suzukis premium-salgskanal. Det markerer det første initiativ fra et bilfirma til at gå ud over at sælge biler og skabe en differentieret detailoplevelse for sine kræsne kunder. Lanceret i 2015, NEXAs filosofi Create. Inspire.

Er Maruti Suzuki indisk statsvirksomhed?

Maruti Suzuki India Ltd (tidligere Maruti Udyog Ltd) er Indiens største personbilsfirma, der tegner sig for over 50 % af det indenlandske bilmarked.… Virksomheden blev dannet som et statsligt selskab med Suzuki som en mindre partner for at lave en folkebil til middelklassens Indien.

Hvilket er det indiske bilfirma?

Tata Motors Det er blandt de fire bedste køretøjsmærker i Indien. Virksomhedens produkter omfatter busser, lastbiler, busser, erhvervskøretøjer og personbiler. Tata Motors personbilsdivision producerer forskellige typer biler, herunder hatchback, sedan, SUV og MUV.

Hvem er ejeren af Maruti Suzuki-bilfirmaet?

Selskabet, tidligere kendt som Maruti Udyog Limited, blev indlemmet som et joint venture mellem Indiens regering og Suzuki Motor Corporation, Japan i februar 1981. I øjeblikket Suzuki Motor Corporationejer en egenkapital på 56,2%.

Anbefalede: