Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder ordet Vatikanet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder ordet Vatikanet?
Hvad betyder ordet Vatikanet?

Video: Hvad betyder ordet Vatikanet?

Video: Hvad betyder ordet Vatikanet?
Video: Vatican City Explained 2024, Kan
Anonim

1: det pavelige hovedkvarter i Rom. 2: den pavelige regering.

Hvad er meningen med Vatikanet?

(vætɪkən) egennavn. Vatikanet er bystaten i Rom styret af paven, som er centrum for den romersk-katolske kirke. Du kan også bruge Vatikanet til at henvise til paven eller hans embedsmænd.

Hvordan fik Vatikanet sit navn?

Navn. … "Vatikanet" er afledt af navnet på en etruskisk bosættelse, Vatikanet eller Vatikanet, der ligger i det generelle område, som romerne kaldte Ager Vaticanus, "Vatikanets territorium" Byens officielle italienske navn er Città del Vaticano eller mere formelt Stato della Città del Vaticano, der betyder "Vatikanstaten ".

Hvem blev Vatikanet opkaldt efter?

Vaticanus Mons kom til at henvise til den moderne Vatikanhøj som et resultat af at kalde hele området for "Vatikanet" (Vaticanum). Kristen brug af navnet blev ansporet af Sankt Peters martyrdød der. Begyndende i det tidlige 4. århundrede e. Kr. begyndte byggeriet af den gamle St.

Hvorfor er ingen født i Vatikanstaten?

Ingen er født i Vatikanstaten, fordi der er ingen hospitaler eller faciliteter til at tage højde for fødslen af børn Alle borgere er fra andre lande, og de fleste af disse er mænd i cølibat. Det betyder, at de ikke må giftes eller få børn på grund af religion.

Anbefalede: