Logo da.boatexistence.com

Har dammes kolde creme skiftet formel?

Indholdsfortegnelse:

Har dammes kolde creme skiftet formel?
Har dammes kolde creme skiftet formel?

Video: Har dammes kolde creme skiftet formel?

Video: Har dammes kolde creme skiftet formel?
Video: 146-футовый 45-метровый чартерный тур суперяхты TRINITY "Second Love" 2024, Juli
Anonim

Den ORIGINALE formel for Ponds Cold Cream er blevet ændret og intet er blevet angivet af virksomheden nogen steder, medmindre du er klog nok og har synet til at læse ingrediensetiketten. … Det nye produkt har 16 ingredienser, og nogle af dem er irriterende for folk, der har følsom hud - SOM MIG!

Hvad er den originale Ponds koldcreme?

Pond's Cold Cream fjerner makeup og forbedrer hudens fugt, tekstur og glathed. I modsætning til almindelige makeupfjernere er Pond's Cold Cream 50% fugtighedscreme Den smelter alle spor af din hårdeste makeup væk, mens den tilfører huden livsvigtig fugt. Ren, blød, glødende hud – alt sammen i ét trin!

Hvad var ingredienserne i den originale Ponds-koldecreme?

Mineralolie, Vand, Bivoks, Ceresin, Natriumborat, Duft, Carbomer

Bruger Kylie Jenner Ponds cold cream?

“Hun gik aldrig i seng med sin makeup på. … "Sminkefjerneren, som jeg elsker, er Pond's," fort alte Kylie Jenner til Elle i 2018 og præciserede senere i interviewet, at hun henviste til den kolde creme. "Det er det eneste jeg har brugt hele mit liv. "

Er Pond's Cold Cream giftig?

Det er sikkert i koncentrationer på mindre end 0,1 %, men er akut giftigt ved indånding, så det er ikke det rigtige konserveringsmiddel til aerosolformler som hårspray.

Anbefalede: