Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er tonks bedst?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er tonks bedst?
Hvorfor er tonks bedst?

Video: Hvorfor er tonks bedst?

Video: Hvorfor er tonks bedst?
Video: Andromeda Tonks is One of The Most Underrated Characters in Harry Potter 2024, Kan
Anonim

Tonks er nemt en af de bedste karakterer i filmene, og hendes mangel på tid på skærmen er en frygtelig grund til ikke at overøse hende med kærlighed. … Ikke mange mennesker ville vove at udfordre Mad-Eye, men Tonks gør det uden at tænke. Hun har et temperament, der matcher hendes livlige hår, og hun kan tilsyneladende slukke og tænde det efter eget ønske.

Hvad er specielt ved Nymphadora Tonks?

Tonks med hvidblondt hår Tonks var en ung heks med et blegt hjerteformet ansigt og mørke blinkende øjne. Som en Metamorphmagus kunne hun ændre sit udseende efter behag. Hun holdt typisk sit hår kort og spidst og ofte tyggegummi-pink.

Elskede Remus virkelig Tonks?

Remus Lupin og Nymphadora Tonks mødtes, da de begge blev medlemmer af den anden Føniksorden. På et tidspunkt før sommeren 1996 blev Tonks dybt forelsket i Remus. Selvom han vendte tilbage til hendes følelser, nægtede han at blive involveret med hende.

Var Nymphadora Tonks jomfru?

Hun mistede sin mødom, da hun var femten, men hvis du spørger hende, vil hun fortælle dig, at hun ventede til efter Hogwarts.

Hvilken personlighedstype er Nymphadora Tonks?

ENFP : Nymphadora TonksNymphadora Tonks er en ENFP. Hun er varm, venlig og fuld af ideer. Faktisk er ENFP'er en af de personlighedstyper, der med størst sandsynlighed har lilla hår.

Anbefalede: