Logo da.boatexistence.com

Kan du sige bagage?

Indholdsfortegnelse:

Kan du sige bagage?
Kan du sige bagage?

Video: Kan du sige bagage?

Video: Kan du sige bagage?
Video: PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V 2024, Kan
Anonim

Luggage er et engelsk ord, som forbliver det samme i flertalsformen. … I mere generelle, almindeligt anvendte sammenhænge, vil flertalsformen også være bagage. I hvert fald, i mere bestemte sammenhænge kan flertalsformen også være bagage, f.eks. med henvisning til forskellige typer bagage eller en samling af bagage.

Er der et ord som bagage?

På denne side kan du opdage 19 synonymer, antonymer, idiomatiske udtryk og relaterede ord for bagage, som: baggage, tasker, lastbil, valise, kufferter, gear, fælder, valiser, kuffert, rygsæk og fortsæt.

Hvad er flertallet af ordet bagage?

• Bagage er et utalligt navneord og bruges ikke i flertal. Du siger: Han bar vores bagage til vores værelse. ✗Sig ikke: Han bar vores bagage til vores værelse.

Hvor er din bagage ret sætningen?

"Hvor er din bagage?" giver mere mening. Bagage har ikke en flertalsform og kan behandles som en enkelt ting. Hvis du udtrykte bagage som f.eks. en kuffert, ville 2. være korrekt.

Hvad bruges bagage til?

Bagage er konstrueret til at beskytte genstandene under rejsen, enten med en hård skal eller et holdbart blødt materiale. Bagage har ofte interne underopdelinger eller sektioner for at hjælpe med at sikre genstande.

Anbefalede: