Logo da.boatexistence.com

Hvad er rigets hjerter omkodet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er rigets hjerter omkodet?
Hvad er rigets hjerter omkodet?

Video: Hvad er rigets hjerter omkodet?

Video: Hvad er rigets hjerter omkodet?
Video: HELLS ANGELS MC MEDLEMMER | DU HAR INGEN RETTIGHEDER 2024, Kan
Anonim

Kingdom Hearts Re:coded er en fuld genindspilning af Kingdom Hearts kodet udgivet på Nintendo DS. … Kingdom Hearts Re:coded har flere nye tilføjelser til spillet, som inkluderer nye elementer til multiplayer, justerbare sværhedsgrader og en ny hemmelig film.

Hvad er forskellen mellem Kingdom Hearts Final Mix og omkodet?

Kingdom Hearts Final Mix indeholder ændringer fra den originale version, inklusive bosser til stede i den engelske version, men ikke i den originale japanske version. … Den anden sværhedsgrad er simpelthen "Final Mix", analog med Standard fra det forrige spil, men ikke den samme.

Er Kingdom Hearts omkodet det første spil?

Re:coded er den første titel, der hentes efter slutningen af Kingdom Hearts II og giver dig kontrol over franchisehelten Sora – ja, en digital kopi af ham kl. mindst. Spillet blev oprindeligt udgivet episodisk på mobiltelefoner i Japan, men Square justerede og forstærkede titlen til dets DS-udgivelse.

Er Kingdom Hearts Re kodet en film?

Re:kodede filmen

I lighed med behandlingen, Kingdom Hearts 358/2 Days fik i 1.5-remixet, har Square Enix kombineret Re:codeds mellemsekvenser med noget nyt materiale og fortælling for at gøre det til en tre- timers film - og det er ikke en fantastisk. Re:coded var allerede seriens mindst følgeskabende spil.

Er der en Kingdom Hearts-film?

-Kingdom Hearts vil være en Disney+-serie, ikke en film.

Anbefalede: