Logo da.boatexistence.com

Kunne californian have reddet Titanic?

Indholdsfortegnelse:

Kunne californian have reddet Titanic?
Kunne californian have reddet Titanic?

Video: Kunne californian have reddet Titanic?

Video: Kunne californian have reddet Titanic?
Video: Did you know that in TITANIC... 2024, Kan
Anonim

Undersøgelsen af det amerikanske senat og den britiske vragkommissærs undersøgelse af forliset konkluderede begge, at californieren kunne have reddet mange eller alle de liv, der gik tabt, havde et hurtigt svar været monteret på Titanics nødraketter.

Hvorfor reddede californianeren ikke Titanic?

SS Califronian var et skib, som var i området under en af de mest berømte søulykker nogensinde i 1912. Faktisk var det californisk, der advarede Titanic om pakis i regionen. Californien er selv stoppet for natten på grund af farerne, og dets radiooperatør fik lov til at sove

Ignorerede californianeren Titanic?

Titanics trådløse operatører fort alte californiens operatør at "holde kæft", og de ignorerede advarslen. Senere på natten opdagede californianeren flammerne fra Titanic. … Hans trådløse kontor var lukket ned for natten og kunne ikke modtage Titanics SOS-beskeder.

Hvor tæt var californianeren på Titanic, da den sank?

Forespørgslen konkluderede, at californieren faktisk havde været lige six miles nord for Titanic og kunne have nået Titanic, før den sank.

Kunne de have reddet Titanic?

Undersøgelsen af det amerikanske senat såvel som den britiske vragkommissærs undersøgelse fandt begge ud af, at californieneren kunne have reddet mange-- eller endda alle-- af de mistede liv på Titanic var det ikke for besætningens passivitet.

Anbefalede: