Logo da.boatexistence.com

Er det puppe eller puppe?

Indholdsfortegnelse:

Er det puppe eller puppe?
Er det puppe eller puppe?

Video: Er det puppe eller puppe?

Video: Er det puppe eller puppe?
Video: НОЧЬ С ДЕМОНОМ В КВАРТИРЕ ЧАСТЬ 2 2024, Juli
Anonim

Så en puppe er et insekt i et transformationsstadium; puppe er flertal af puppe; puppelivsstadiet kaldes puppestadiet; chrysalis er det korrekte navn at bruge for en mølpuppe eller en sommerfuglepup; chrysalises er flertal af chrysalis; kokon er navnet, der skal bruges til det ydre lag, der beskytter en puppe eller …

Hvad er den korrekte stavning af puppe?

navneord, flertal pu·pae [pyoo-pee], pu·pas. et insekt i det ikke-fødende, norm alt ubevægelige, transformationsstadium mellem larven og imagoen.

Er puppe et ord?

Et insekt i det ikke-føde-stadium mellem larven og den voksne, hvor det typisk gennemgår fuldstændig transformation i en beskyttende kokon eller hærdet hylster. Kun insekter, der gennemgår fuldstændig metamorfose, har puppestadier. [latinsk pūpa, pige, dukke.] pu′pal adj.

Er det en puppe eller puppe?

Pupa og chrysalis har samme betydning: transformationsstadiet mellem larven og den voksne. Mens puppe kan referere til dette nøgne stadie i enten en sommerfugl eller møl, bruges puppe strengt taget til sommerfuglepuppen.

Hvad er meningen med puppe?

Definitioner af puppe. adjektiv. af insekterne i chrysalis (kokon) eller postlarvestadiet. "puppestadiet" Synonymer: umodne.

Anbefalede: