Logo da.boatexistence.com

Hvad er en overdreven puppe?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en overdreven puppe?
Hvad er en overdreven puppe?

Video: Hvad er en overdreven puppe?

Video: Hvad er en overdreven puppe?
Video: Dagpåfugleøje - forvandling fra larve til sommerfugl 2024, Kan
Anonim

1: rillet eller furet. 2 af en puppe: hvis vedhængene ikke er cementeret til kroppen - sammenlign obtect.

Hvad er en Exarate puppe?

Exarate puppe – vedhæng er gratis og er norm alt ikke indkapslet i en kokon. Alle dektiske pupper og nogle adektiske pupper er altid eksarate. (Neuroptera, Trichoptera, Cyclorrhapha of Diptera, Siphonaptera, de fleste Coleoptera, Hymenoptera og få Lepidoptera).

Hvad er Obtect-puppe med eksempel?

Obtect pupper forekommer i mange af Diptera-ordenen af insekter (ægte insekter). Dette inkluderer myg, myg, tranefluer og andre medlemmer af underordenen Nematocera. Obtect pupper findes også i de fleste Lepidoptera (sommerfugle) og i nogle få af Hymenoptera (myrer, bier, hvepse) og Coleoptera (biller).

Hvad er typerne af puppe?

Der er to grundlæggende slags pupper, exarate og obtect En exarate puppe har frie vedhæng. En obtect puppe har vedhængene klæber til kropsvæggen. De fleste Lepidoptera, de fleste lavere Diptera, nogle krysomelid- og stafylinidbiller og mange chalcidoid Hymenoptera har obtect pupper; næsten alle andre pupper er eksarate.

Hvad er en Obtect-puppe?

I lepidoptera: Puppen eller puppen. Kaldet obtect pupper, disse er ubevægelige og i stand til kun at vride sig et eller to abdominale segmenter I nogle få grupper har puppen specielle stridulerende rasper til lydproduktion. Næsten alle de ydre strukturer af den voksne kan ses på puppen.

Anbefalede: