Logo da.boatexistence.com

Er krysten ritter relateret til john ritter?

Indholdsfortegnelse:

Er krysten ritter relateret til john ritter?
Er krysten ritter relateret til john ritter?

Video: Er krysten ritter relateret til john ritter?

Video: Er krysten ritter relateret til john ritter?
Video: Сантарен, Португалия: современный город со средневековой душой 2024, Kan
Anonim

Hvad med Krysten Ritter? Mens ingen af dem er relateret, fandt Yahoo TV ud af, at de på en eller anden måde er forbundet under et lille spil, vi spillede med Tyler, kaldet "Know Your Ritters. "

Hvem er Krysten Ritters far?

Ritter blev født i Bloomsburg, Pennsylvania, datter af Garry Ritter og Kathi Taylor. Hun er opvokset i det landlige Shickshinny, Pennsylvania, hvor hendes mor, stedfar og søster bor; hendes far bor i det nærliggende Benton.

Er Jason Ritter søn af John Ritter?

sønnen af den syngende cowboystjerne Tex Ritter og far til skuespillerne Jason og Tyler Ritter, Ritter er kendt for at spille Jack Tripper i ABC sitcom Three's Company (1977– 1984), som han modtog en Primetime Emmy Award og en Golden Globe Award for i 1984.

Hvordan er Tyler Ritter relateret til John Ritter?

Ritter er søn af skuespilleren John Ritter og bror til skuespilleren Jason Ritter. Hans bedstefar var countrysangeren Tex Ritter, som døde et årti før Tyler blev født. Han voksede op i Los Angeles.

Er John Ritter og Zach Braff relateret?

Et år efter John Ritters død vil NBC's Scrubs hylde den afdøde skuespiller næste måned i et afsnit, der omhandler bortgangen af J. D.s (Zach Braff) far - en rolle som Ritter opstod i 2002.

Anbefalede: