Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er entrapta en prinsesse?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er entrapta en prinsesse?
Hvorfor er entrapta en prinsesse?

Video: Hvorfor er entrapta en prinsesse?

Video: Hvorfor er entrapta en prinsesse?
Video: МОЙ ПАРЕНЬ – ДОМАШНИЙ ПИТОМЕЦ! Если бы ЛЮДИ БЫЛИ КОТАМИ! Супер Кот и Маринетт в реальности! 2024, Kan
Anonim

Biografi. Entrapta er en prinsesse, der tilhørte oprøret, men blev Hordens tekniker efter at have tænkt, at prinsesserne forlod hende i en mission og indså, hvor avanceret Hordens teknologi er. I modsætning til de fleste prinsesser har hun ikke brug for en ædelsten for sine evner.

Er Entrapta fra She Ra aseksuel?

For det første er Entrapta ikke lesbisk, det er klart meningen, at hun skal være aseksuel. Entrapta kommer ikke ind i deres interaktioner med nogen forudfattede idéer om, hvordan Hordak er, eller endnu vigtigere, hvordan han burde være.

Er Entrapta straight?

Entrapta er underforstået at være en bi-kvinde. Hun er i øjeblikket i et forhold med Hordak.. Hun blev antydet at være i bi-spektret i Noelle Stevensons BLM-stream kl. 3:55:40.

Hvor gammel er Entrapta i hendes RA?

I modsætning til seriens andre hovedpersoner, Adora, Glimmer, Catra og Bow, er hun omkring 17 eller 18 år gammel, i slutningen af 20'erne eller begyndelsen af 30'erne. Hun kæmper for at komme i kontakt med andre på grund af hendes lejlighedsvise lave selvværd og gemmer sig nogle gange bag sin maske, klistret på hendes ansigt.

Hvor gammel er Entrapta?

det er derfor, vi sætter hende i 28-30-alderszonen. dette er entraptas karakterdesigner, og den sidste kasket angiver, at hun er omkring deres alder.

Anbefalede: