Logo da.boatexistence.com

Hvorfor frøs kars?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor frøs kars?
Hvorfor frøs kars?

Video: Hvorfor frøs kars?

Video: Hvorfor frøs kars?
Video: В эту квартиру никто не заходил 70 лет! Открыв ее, люди замерли в ужасе! 2024, Juli
Anonim

Kars forbereder sig på at vende tilbage til Jorden efter at være blevet smidt ud af kredsløb ved at udstøde den opbyggede luft i hans krop, men luften fryser på vej ud. Hans vitale krop begynder at fryse fra den næsten absolutte nultemperatur, og han bliver fanget i rummets tomrum for evigheden som halvt mineral, halvt organisk.

Lever Kars stadig i rummet?

Kars er et geni med en IQ på 400. … Mens han stadig er fysisk i live, er Kars klassificeret som hjernedød. 77 år, 10 måneder, 23 dage og stadig i gang. Så vidt jeg forstår, har antagelsen altid været, at Kars overlevede på ubestemt tid efter at være blevet opsendt ud i rummet.

Kan Joseph Joestar slå Kars?

Kars var næsten uigennemtrængelig for fysiske skader og kunne regenerere fra fatal skade på få sekunder, dræbte næsten Joseph Joestar, når hans udvikling var færdigUltimate Kars' evner er ubegrænsede, hvilket gør ham til en potentiel trussel mod de stærkeste stande i JoJo's Bizarre Adventure.

Hvor stærk er Kars Hamon?

Kars er den vigtigste antagonist af Battle Tendency. Det lykkedes ham at opnå status som "det perfekte væsen". I sin perfekte form havde Kars en IQ på 400. Han kunne også bruge Hamon i sin ultimative form. Hans Hamon var hundredvis af gange stærkere end Josephs og Stroheim sammenlignede den faktisk med solens intensitet.

Hvor stærk er ultimative Kars?

Superhuman Strength: Kars besidder en utrolig styrke, som vi har set ham gå op til 900 kg/cm2.

Anbefalede: