Logo da.boatexistence.com

Er drømmefelt en bog?

Indholdsfortegnelse:

Er drømmefelt en bog?
Er drømmefelt en bog?

Video: Er drømmefelt en bog?

Video: Er drømmefelt en bog?
Video: ремонт поля септического стока 2024, Kan
Anonim

'Field of Dreams ' er delvist baseret på en sand historie Den er baseret på W. P. Kinsellas roman fra 1982 med titlen 'Shoeless Joe', som i sig selv er afledt af det faktiske liv og profession som baseballatlet, Chicago White Sox Outfielder, Joseph "Shoeless Joe" Jackson, den kan anses for lidt autentisk.

Hvilken bog inspirerede filmen Field of Dreams?

Inspirationen til den elskede film Field of Dreams, Shoeless Joe er en mytisk roman om "drømme, magi, livet og hvad der er indbegrebet af amerikansk" (Philadelphia Inquirer).

Hvilken bog bliver forbudt i Field of Dreams?

Filmen var baseret på W. P. Kinsella-bogen "Shoeless Joe", en reference til "Shoeless" Joe Jackson, en af spillerne på Chicago White Sox fra 1919, der blev udelukket fra baseball efter at være blevet anklaget for at have kastet World Series.

Skrev JD Salinger Field of Dreams?

Den tilbagetrukne Salinger, der døde onsdag, var en karakter i forfatteren W. P. Kinsellas roman "Shoeless Joe", bogen fra 1982, der blev til filmen "Field of Dreams", begge foregår i Iowa. …

Er Field of Dreams en bog?

'Field of Dreams ' er delvist baseret på en sand historie. Den er baseret på W. P. Kinsellas roman fra 1982 med titlen 'Shoeless Joe', som i sig selv er afledt af det faktiske liv og profession som baseballatlet, Chicago White Sox Outfielder, Joseph "Shoeless Joe" Jackson, den kan anses for lidt autentisk.

Anbefalede: