Logo da.boatexistence.com

Hvilket organ er sidst udviklet i embryoet?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket organ er sidst udviklet i embryoet?
Hvilket organ er sidst udviklet i embryoet?

Video: Hvilket organ er sidst udviklet i embryoet?

Video: Hvilket organ er sidst udviklet i embryoet?
Video: Ægte livmoder og tegneserie livmoder. 2024, Kan
Anonim

Næsten alle organer er fuldstændigt dannet omkring 10 uger efter befrugtning (hvilket svarer til 12 ugers graviditet). Undtagelserne er hjernen og rygmarven, som fortsætter med at dannes og udvikles gennem hele graviditeten.

Hvad er en af de sidste dele af en baby, der udvikler sig?

Det meste af dette er norm alt væk inden for de første par uger af livet. De fleste babyer bevæger sig til en hoved-ned-position i livmoderen mod slutningen, med hovedet på moderens skamben. Lungerne er det sidste større organ, der er færdigudviklet. Når de er helt modne, producerer de et kemikalie, der påvirker hormonerne i din krop.

Hvilke organer udvikler sig i det embryonale stadium?

Embryonet vokser hurtigt, og babyens ydre træk begynder at dannes. Din babys hjerne, rygmarv og hjerte begynder at udvikle sig. Babyens mave-tarmkanal begynder at dannes. Det er i denne periode i første trimester, at barnet er mest udsat for skader fra ting, der kan forårsage fødselsdefekter.

Hvilket organ udvikler sig under graviditeten?

Under graviditeten bliver slimhinden i din livmoder tykkere, og dens blodkar forstørres for at give næring til fosteret. Efterhånden som graviditeten skrider frem, udvider din livmoder sig for at give plads til fosteret. Når din baby er født, vil din livmoder have udvidet sig til mange gange dens normale størrelse.

Hvilke af organerne udvikles i embryonet i første trimester?

Neuralrøret (som bliver til hjernen og rygmarven), fordøjelsessystemet og hjertet og kredsløbssystemet begynder at dannes. Begyndelsen af øjne og ører er ved at udvikle sig. Små lem knopper vises, som vil udvikle sig til arme og ben. Hjertet banker.

Anbefalede: