Logo da.boatexistence.com

Hvad menes med accreting swap?

Indholdsfortegnelse:

Hvad menes med accreting swap?
Hvad menes med accreting swap?

Video: Hvad menes med accreting swap?

Video: Hvad menes med accreting swap?
Video: How swaps work - the basics 2024, Kan
Anonim

En akkreterende hovedstolswap er en derivatkontrakt, hvor to modparter aftaler at udveksle pengestrømme-norm alt en fast rente til en variabel rente, som med de fleste andre typer rentesatser eller swapkontrakter på tværs af valutaer.

Hvad er en amortiseringsswap?

En amortiserende swap er et afledt instrument, hvor den ene part betaler en fast rente, mens den anden betaler en variabel rente på et fiktivt hovedbeløb. En amortiserende swap er en udveksling af pengestrømme, ikke hovedstolbeløb.

Hvad er en derivatswap?

En swap er en derivatkontrakt, hvorigennem to parter udveksler pengestrømme eller forpligtelser fra to forskellige finansielle instrumenter… Den ene pengestrøm er generelt fast, mens den anden er variabel og baseret på en benchmarkrente, flydende valutakurs eller indekspris.

Hvad er renteswap med eksempel?

Generelt handler de to parter i en renteswap handler en fast og variabel rente For eksempel kan et selskab have en obligation, der betaler London Interbank Offered Rate (LIBOR), mens den anden part har en obligation, der giver en fast betaling på 5%.

Hvad er Roller Coaster-bytte?

A rollercoaster swap giver mulighed for at forlænge eller forkorte tiden (tenor) mellem almindelige betalinger for at matche sæsonudsvingende pengestrømme. … Rutsjebane-byttet er også kendt som harmonika-bytte, harmonika-bytte eller NPV-bytte.

Anbefalede: