Logo da.boatexistence.com

Hvem er Antonia bachelorette?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Antonia bachelorette?
Hvem er Antonia bachelorette?

Video: Hvem er Antonia bachelorette?

Video: Hvem er Antonia bachelorette?
Video: Luke Perry Tribute on BH90210 (HD) 2024, Kan
Anonim

Antonia er en kendisk kok, der har optrådt i en række realityprogrammer, herunder Top Chef, Chopped, Cutthroat Kitchen og Restaurant Startup. Hun er også medejer og chefkok på Los Angeles-restauranterne Black Market Liquor Bar, Scopa Italian Roots og DAMA.

Er Bens søster Antonia?

Heldigvis er Reality Steve her med nogle oplysninger om situationen og hævder på Twitter, at Ben simpelthen træner Antonia i sit fitnesscenter, og at de ikke er i familie. De to personer, der dukker op til Bens hjemby, er Antonia og hans søster Madalyn.

Er Bens ven Antonia kokken?

Fan-favoritten Ben Smith fik sin søster og nære familieven til at komme med, hvoraf sidstnævnte tilfældigvis var kokken Antonia Lofaso.… Antonia optrådte i sæson fire og sæson otte af Top Chef og arbejder i øjeblikket som chefkok på Scopa Italian Roots og DAMA, en latin-inspireret restaurant i Los Angeles.

Er Mike og Antonia i familie?

I et uvurderligt øjeblik reagerer Antonia på at finde ud af, at hun muligvis er i familie med Michael. Det viser sig at de er fjerne fætre. Alle disse boogers, prutter og bøvser fra Michael blev lavet med kærlighed, Antonia.

Er Antonia Lofaso gift med Heavy D?

Rapper Heavy D var i langvarigt forhold med partneren Antonia Lofaso før hans død i 2011 - Mød hende. Før han forpligtede sig for livet, behøvede rapperen Heavy D ikke at gå ned ad gangen med sin mangeårige elsker, Antonia Lofaso; parret havde et misundelsesværdigt bånd, indtil han døde i 2011.

Anbefalede: