Logo da.boatexistence.com

Hvad er et lånesuffiks?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et lånesuffiks?
Hvad er et lånesuffiks?

Video: Hvad er et lånesuffiks?

Video: Hvad er et lånesuffiks?
Video: Hvad er et realkreditlån? 2024, Kan
Anonim

Dit lånesuffiks er et 2-cifret tal, der vises øverst på dit kontoudtog, såvel som over låneoplysningerne på det kontoudtog. Hvis det er et kreditkortudtog, vises lånesuffikset efter medlemsnummeret øverst på kontoudtoget.

Hvordan finder jeg mit kontosuffiks?

For eksempel check, opsparing, autolån osv. I mobilappen findes suffikset ved siden af kontonavnet på kontosiden. Det er nummeret til højre for bindestregen. I netbank findes suffikset i sektionen Mine konti på destinationssiden.

Hvad er et suffiksnummer for Suncoast Credit Union?

Opsparingskontoens suffiks indeholder 2 cifre, dvs. 00, 01 eller 02. Checkkontosuffikset indeholder 3 cifre - 50, 51, 52 osv. plus et sidste ciffer. Du kan finde det fuldstændige korrekte checkkontonummer på dine checks.

Hvordan konfigurerer jeg Zelle med tilhørende kreditforening?

Log ind på ACU-mobilappen. I menuen Mere, vælg Send penge med Zelle®. Tilmeld dit amerikanske mobilnummer eller din e-mailadresse. Du er klar til at begynde at sende og modtage penge med Zelle.

Hvor kan jeg finde mit Tvfcu-kontonummer?

Disse ni tal kan findes i nederste venstre hjørne af din check eller indbetalingskort. De næste 12 cifre er dit checkkontonummer. Der er også et link til vores rutenummer nederst på hver side på vores hjemmeside.

Anbefalede: