Logo da.boatexistence.com

Hvad er en retropubisk slynge?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en retropubisk slynge?
Hvad er en retropubisk slynge?

Video: Hvad er en retropubisk slynge?

Video: Hvad er en retropubisk slynge?
Video: Retropubic Sling NEW 2018 2018 2024, Kan
Anonim

Definition: Retropubic Sling (SPARC) er en kirurgisk procedure, der bruger en smal strimmel permanent mesh til at korrigere stressurininkontinens (SUI).

Hvad er en retropubisk suburethral slynge?

En retropubisk midurethral slynge er en procedure til at korrigere stressurininkontinens (SUI). SUI er en type urininkontinens, der er defineret som ufrivillig udsivning af urin relateret til en stigning i det intraabdominale tryk, der opstår under nysen, grin, hoste eller træning.

Hvad er en urinrørsslyngeprocedure?

Urethral slyngeoperation, også kaldet mid-urethral slyngeoperation, er udført til behandling af urininkontinens En slynge placeres rundt om urinrøret for at løfte det tilbage til en normal position og for at udøve pres på urinrøret for at hjælpe med urinretention. Sejlet er fastgjort til bugvæggen (mave).

Hvor længe holder en blæreslynge?

Hvor længe varer et blæreløft? Blæreløft-operationer har typisk en høj succesrate, og virkningerne kan vare i flere år Men urinlækage kan komme tilbage over tid. En gennemgang af undersøgelser fra 2019 viste, at de samlede helbredelsesrater var så høje som 88 procent for kolposuspension efter operation.

Hvad er bivirkningerne ved en blæreslynge?

På trods af dets høje succesrater er der rapporteret betydelige komplikationer, herunder blødning, urinrørs- eller blæreskade, erosion af urinrør eller blæremaske, intestinal perforation, vaginal ekstrudering af mesh, urinvejsinfektion, smerter, urinveje haster og obstruktion af blæreudløb

Anbefalede: