Logo da.boatexistence.com

Har gareth bale lært spansk?

Indholdsfortegnelse:

Har gareth bale lært spansk?
Har gareth bale lært spansk?

Video: Har gareth bale lært spansk?

Video: Har gareth bale lært spansk?
Video: 🔴 DIRECTO 🔴 PREPARATIVOS IZADO CERCHA 7 | OBRAS SANTIAGO BERNABÉU (10 enero 2023) 2024, Kan
Anonim

Bale kan og taler spansk, han foretrækker bare at holde det for sig selv offentligt. Og det er ikke første gang, hans holdkammerater fremhævede, at der ikke er noget problem i kommunikationen og det spanske sprog med Gareth Bale. … Han kan spansk perfekt, sagen er, at han er for genert til at bruge det, hvilket forekommer mig norm alt.

Kan Gareth Bale spansk?

Gareth Bale har afvist forslaget om, at han ikke er i stand til at tale spansk … Bale sagde til The Times: "Jeg taler godt nok til at klare mig, og jeg forstår alt, hvad der foregår.” Han tilføjede, at grunden til, at den spanske presse var kede af det, var ikke, at han ikke kunne sproget, men: "Det var, fordi jeg ikke t alte til dem.

Hvor meget spansk kan balle tale?

I sidste ende er jeg en nem person at omgås. Jeg taler fire sprog (engelsk, hollandsk, fransk og spansk), og jeg har altid studeret tysk kl. skole, så jeg taler lidt. Og med så mange brasilianske holdkammerater lærer jeg lidt portugisisk.

Kan Beckham tale spansk?

Nogle fans ser også tilbage på David Beckhams afskedspressekonference med Real Madrid med foragt på grund af hans manglende sprogbrug efter hans fire sæsoner i Madrid. Sandheden er, hans spanske var ikkeså forfærdeligt, som folk tror.

Kan Zidane tale spansk?

Zidane taler fransk i sit hus og med sit trænerteam. Mens hans spansk er mere eller mindre godt, er det klart, at hans beskeder kræver en vis fortolkning i stedet for at blive evalueret nøjagtigt ud fra de anvendte ord.

Anbefalede: