Logo da.boatexistence.com

Kan kun fans-brugere se din e-mail?

Indholdsfortegnelse:

Kan kun fans-brugere se din e-mail?
Kan kun fans-brugere se din e-mail?

Video: Kan kun fans-brugere se din e-mail?

Video: Kan kun fans-brugere se din e-mail?
Video: POP3 vs IMAP - What's the difference? 2024, Kan
Anonim

Antag, at du er en bruger fra Frankrig og opretter en konto hos Onlyfans. Webstedet beder om alle oplysninger som din e-mail, nummer, ID osv., siden deler ikke disse oplysninger med skaberne.

Kan kun fans-brugere se, hvem der har bet alt?

Kan kun fans-skabere eller sælgere se, hvem der har bet alt og abonnere på dem? Svaret på dette spørgsmål er; Ja. Kun fans-skabere kan se, hvem der har bet alt og abonneret, men hvis du bruger et pennenavn eller ikke dit rigtige navn, bliver dine data eller identitet ikke kompromitteret.

Er Onlyfans abonnement anonymt?

Uanset om du opretter eller abonnerer på en OnlyFans, kan du gøre din faktiske side ret anonym ved at bruge et hemmeligt brugernavn og ikke uploade et billede. Du skal dog linke din e-mailadresse og bankkonto for at betale skabere på platformen.

Viser Onlyfans dit navn, når du abonnerer?

Når du abonnerer på en Onlyfans-skaber, opretteren modtager en notifikation, der kun indeholder dit brugernavn. Dit brugernavn, som Onlyfans giver dig, er et tilfældigt genereret tal. Hverken dit kreditkort eller din e-mail eller andre oplysninger deles med skaberen.

Når du abonnerer på Onlyfans, kan de se din e-mail?

Onlyfans er en meget pålidelig hjemmeside, der ikke vil skade dit privatliv. Selvom webstedet modtager dine oplysninger, vil det stadig ikke dele det med skaberne. Hverken webstedet har nogen ret til at gøre det, og det vil heller ikke tage et så forkert skridt mod sin brugers privatliv.

Anbefalede: