Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er sagebrush nevada state blomst?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er sagebrush nevada state blomst?
Hvorfor er sagebrush nevada state blomst?

Video: Hvorfor er sagebrush nevada state blomst?

Video: Hvorfor er sagebrush nevada state blomst?
Video: Life Update | We've Been Robbed | Risks of Vanlife | Spain 2024, Juli
Anonim

Ikke kun brugte de indfødte sagebrush til sine medicinske fordele, men barken kunne også bruges til at væve måtter og andre materialer. En anden grund til, at slyng blev bestemt som statsblomst, er fordi det er så tydeligt for området På grund af Nevadas tørre klima er jorden meget sandet og kan ikke holde vand godt.

Hvad repræsenterer sagebrush i Nevada?

Legend angiver, at sagebrushen brugt til kransen repræsenterer statsblomsten; sølvstjernen repræsenterer Nevadas mineralressourcer; ordene Battle Born repræsenterer det faktum, at Nevada blev en stat under borgerkrigen; farven blå på marken, baseret på den blå, der bruges i det nationale flag, betyder årvågenhed …

Hvornår blev den store aske til statsblomst?

Hurtige fakta

Proklamerede statsblomsten 20. marts 1917 Nevada, "Sølvstaten", er også kendt som "Sagebrush-staten." Sagebrush kan findes på det officielle Nevada-statsflag såvel som på Nevada-kvarteret, der blev præget i 2006.

Hvad er et interessant faktum ved sagebrush?

Sagebrush har stor pælerod, som kan absorbere vand fra en dybde på 13 fod Planten danner også flere siderødder, der er placeret tæt på jordens overflade, designet til at absorbere Regn. Sagebrush producerer grå, kileformede blade, der er opdelt i 3 lapper nær spidsen.

Er sagebrush giftig?

Toksicitet. Sagebrush æterisk olie indeholder cirka 40% l-kamfer; 20% pinen; 7% cineol; 5% methacrolein; og 12 % a-terpinen, d-kamfer og sesqiterpenoider. Plantens olier er giftige for menneskers lever og fordøjelsessystem, hvis de tages internt, så der skal udvises forsigtighed under enhver form for intern brug.

Anbefalede: