Logo da.boatexistence.com

Hvor er manti te'o nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er manti te'o nu?
Hvor er manti te'o nu?

Video: Hvor er manti te'o nu?

Video: Hvor er manti te'o nu?
Video: What Happens to Manti Te'o After The Netflix Documentary? 2024, Kan
Anonim

Den tidligere Notre Dame-stjernespiller Manti Te'o er tilbage i NFL efter at være blevet skrevet under på Chicago Bears træningshold.

Samlede Bears Manti Te o?

The Bears signede den tidligere Notre Dame-stjerne, som nok er bedst kendt for at være en af de første højprofilerede amerikanere, der blev "catfished", til træningsholdet i oktober. Han var ikke aktiveret for første gang indtil lørdag. Han gik glip af tid efter at være blevet sat på NFL's reserve-/COVID-19-liste i sidste måned.

Er Manti Te'o LDS?

Du ved, Manti Te'o kommer fra et virkelig stramt strik, overvejende mormonsamfund, Laie, på North Shore of Oahu, og jeg har t alt med Mormon Folk fra Pacific Islander i denne uge, der fortæller mig, at dette er en ung mand, som, siden han var meget ung, er blevet opfordret til at give tilbage, både til sit hawaiianske samfund, …

Hvor spiller Manti Teo nu?

Den tidligere Notre Dame-stjerne-linebacker Manti Te'o er tilbage i NFL efter at være blevet skrevet under på Chicago Bears-øvelsen-truppen.

Er Manti Te'o på en liste?

Som et resultat vil den tidligere Notre Dame-stjerne og Heisman Trophy andenpladsen Manti Te'o få sin Chicago Bears-debut i NFL's wild card-runde. Han og forsvarsspilleren Marqui Christian er blevet flyttet til den aktive liste … Vi har aktiveret DB Marqui Christian og LB Manti Te'o fra træningsholdet.

Anbefalede: