Logo da.boatexistence.com

Er gazanias flerårige i Storbritannien?

Indholdsfortegnelse:

Er gazanias flerårige i Storbritannien?
Er gazanias flerårige i Storbritannien?

Video: Er gazanias flerårige i Storbritannien?

Video: Er gazanias flerårige i Storbritannien?
Video: 🔥 Gazania Plant Chat: Learn Gazania Care and More - SGD 213 🔥 2024, Kan
Anonim

Er gazania en årlig eller flerårig plante? Gazania er en mør flerårig plante, der ofte dyrkes som etårig. Du kan tage planterne med indenfor til vinteren.

Kommer Gazanias tilbage hvert år?

Gazania er årlige eller stedsegrønne flerårige planter med store tusindfrydlignende blomster, der viser levende tofarvede eller flerfarvede kombinationer oven på stærke, tykke stængler og busket løv. De fleste har en spredningsvane, så de vil kræve masser af plads til at udvide og vokse.

Vokser gazaniaer hvert år i Storbritannien?

Plantning og dyrkning af Gazaniaer

Fremragende til haver ved havet. De vil ofte overvintre i en varm kant eller mod en sydvendt væg, men dyrkes generelt som halvhårdføre enårige i Storbritannien. Ideel til klippehaver, blomsterbede, border, potter og beholdere.

Vil Gazanias overleve vinteren i Storbritannien?

Gazania. Det er meget møre planter, som ikke kan klare vinterkulde eller våde, så de skal opbevares et sted, hvor temperaturen ikke falder under 7°C. Sådanne møre planter kan enten pottes individuelt og placeres i vindueskarmen i et køligt rum, eller placeres under sceneriet i en opvarmet udestue eller drivhus …

Hvad sker der med Gazanias om vinteren?

Gazania om vinteren

Gazania sælges sædvanligvis som en etårig, uanset hvor det fryser. Men med lidt beskyttelse er der en god chance for at overvintre uden at dø af. Når den er pottet, vil din gazania dø, hvis den fryser Prøv at flytte potterne til et drivhus eller læne sig ind, hvor den ikke fryser.

Anbefalede: