Logo da.boatexistence.com

Bruger du nitinol med stort?

Indholdsfortegnelse:

Bruger du nitinol med stort?
Bruger du nitinol med stort?

Video: Bruger du nitinol med stort?

Video: Bruger du nitinol med stort?
Video: Stapedotomy Animation to Treat Otosclerosis (Curable Type of Hearing Loss) 2024, Kan
Anonim

Vi var meget bevidste, da vi navngav vores nitinol-stenudtrækkere, helt ned til hver enheds unikke stavemåde. … Det store N i hvert navn taler til den innovative teknologi, der er nitinol.

Skal objekter skrives med stort?

Brug versaler til egennavne Med andre ord skal du skrive navne på personer, specifikke steder og ting med stort. For eksempel: Vi bruger ikke ordet "bro" med stort, medmindre det starter en sætning, men vi skal skrive med stort bogstav i Brooklyn Bridge, fordi det er navnet på en bestemt bro.

Er titanium med store bogstaver?

Elementer er almindelige navneord. Så svaret er nej, de skrives ikke med stort.

Hvordan ved du, om et ord skal skrives med stort?

Generelt, du bør skrive det første ord med stort, alle substantiver, alle verber (selv korte, som er), alle adjektiver og alle egennavne. Det betyder, at du skal bruge små artikler, konjunktioner og præpositioner - men nogle stilguider siger, at man skal skrive konjunktioner og præpositioner med store bogstaver, der er længere end fem bogstaver.

Skal chokoladechips skrives med stort?

Hvis du skriver om noget pakket mad med et varemærkebeskyttet navn, , vil du skrive navnet med stort. Men du skriver ikke navnet på en ret, som du kan finde en opskrift på i en kogebog. Altså "Pecan Sandies cookies", men "chokoladechips ".

Anbefalede: