Logo da.boatexistence.com

Skal ordet guder skrives med stort?

Indholdsfortegnelse:

Skal ordet guder skrives med stort?
Skal ordet guder skrives med stort?

Video: Skal ordet guder skrives med stort?

Video: Skal ordet guder skrives med stort?
Video: Работа водителя в Скандинавии в новой фирме! Условия труда и всё о компании! 2024, Kan
Anonim

Sæt navnene på religioner, religiøse tilhængere, helligdage og religiøse skrifter med stort bogstav. Navnene på guder og gudinder er skrevet med stort Den jødisk-kristne gud hedder Gud, da de tror, at han er den eneste. Troende bruger også stedord (som han og ham), når de henviser til Gud.

Er G'et i guder skrevet med stort?

I religiøse tekster er ordet gud norm alt skrevet med det første bogstav "G" med stort … Som du ved, bruger vi det første bogstav i et egennavn som en generel grammatik regel. Det samme gælder for ordet "far". Hvis ordet gud bruges til at henvise til en hedensk gud, skal du ikke skrive ordet med stort.

Er det guder eller Guds?

Jesus citerede Asaf, som velsagtens t alte på Guds vegne, i den 82. salme, "guder," her, er naturligvis flertal Det engelske sprog accepterer gud(er), som brugt her, enten som ental eller flertal. Men "Gud", som formidler en idé, ikke en ting, er strengt taget ental.

Hvorfor bruger vi Guds navn med stort?

I det 19. århundrede blev det almindeligt at skrive stedord, der henviser til de abrahamitiske religioners Gud, for at vise respekt: For i ham fryder vores hjerte sig, For i hans hellige navn har stolet på.

Bruger du GUD med stort bogstav i gudskelov?

"Gud" er et egennavn, og derfor bør årsagen skrives med stort. Så sætningen "Thank God" er passende.

Anbefalede: