Logo da.boatexistence.com

Hvorfor spiste kit snicket ikke æblet?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor spiste kit snicket ikke æblet?
Hvorfor spiste kit snicket ikke æblet?

Video: Hvorfor spiste kit snicket ikke æblet?

Video: Hvorfor spiste kit snicket ikke æblet?
Video: A Series of Unfortunate Events Season 3 ENDING, Sugar Bowl & VFD EXPLAINED 2024, Kan
Anonim

Efter at være blevet udsat for det medusoide mycelium, en dødelig svamp, dør hun - men ikke før hun har født en lille pige. Bekymret for, at hybridæblet, en gensplejset modgift mod giften, vil skade hendes ufødte barn, venter hun med at spise det, indtil det allerede er for sent.

Hvordan blev Kit Snicket gravid?

På på et tidspunkt mellem aftenen i operaen og hendes optræden i anden sæson, blev Kit og Dewey romantisk involveret, og hun blev gravid med hans barn. De to planlagde at forlade VFD sammen og opdrage deres barn et sted langt væk.

Hvem var far til Kit Snickets baby?

Dewey Denouement er far til Kits baby.

Hvad hedder Kit Snickets datter?

Den første Beatrice. Som afsløret i det sidste afsnit af A Series of Unfortunate Events, er “Beatrice Baudelaire” også navnet på datteren til Kit Snicket (Allison Williams) og Dewey Denouement (Max Greenfield), som er opvokset som den adopterede fjerde Baudelaire-søskende efter Kit Snickets død i The End.

Kan Greve Olaf lide Kit Snicket?

Hvis du har læst helt til slutningen af A Series of Unfortunate Events (og du ved, om du nåede dertil, for den sidste bog hedder The End), så vil du være klar over, at Grev Olaf havde engang en kærlighedsaffære med Kit Snicket, Lemonys søster.

Anbefalede: