Logo da.boatexistence.com

Er mukilteo et godt sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Er mukilteo et godt sted at bo?
Er mukilteo et godt sted at bo?

Video: Er mukilteo et godt sted at bo?

Video: Er mukilteo et godt sted at bo?
Video: Kirken den er et gammelt hus // Klaver med tekst og melodi 2024, Kan
Anonim

Mukilteo i Snohomish County er landets niendebedste sted at bo ifølge Money magazine. Hvorfor Mukilteo? Magasinet citerede byens gode økonomiske form, det faktum, at lokale arbejdsgivere som Boeing Co. (NYSE: BA) ansætter boliger til overkommelige priser, gode skoler og en naturskøn beliggenhed direkte på Puget Sound.

Hvordan er det at bo i Mukilteo?

At bo i Mukilteo tilbyder beboere en tæt forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. I Mukilteo er der en masse restauranter, kaffebarer og parker. Mange unge fagfolk bor i Mukilteo, og beboerne har en tendens til at have moderate politiske holdninger. De offentlige skoler i Mukilteo er højt vurderede.

Er Mukilteo dyrt at leve?

Mukilteos boligudgifter er 71 % højere end landsgennemsnittet, og forsyningspriserne er 23 % højere end landsgennemsnittet. Transportudgifter som buspriser og gaspriser er 33 % højere end landsgennemsnittet. Mukilteo har dagligvarepriser, der er 27 % højere end landsgennemsnittet.

Er Mukilteo sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Mukilteo er 1 ud af 57. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Mukilteo ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Washington har Mukilteo en kriminalitetsrate, der er højere end 51 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvad er Mukilteo kendt for?

Mukilteo, et indiansk navn, der med tiden blev kendt som " en god campingplads", er stedet, hvor Point Elliott-traktaten blev underskrevet af guvernør Isaac Stevens og repræsentanter af 22 indianerstammer i 1855. Den første bosættelse i amtet blev etableret på den nordlige spids af Mukilteo i 1858.

Anbefalede: