Logo da.boatexistence.com

Montager rta kontanter?

Indholdsfortegnelse:

Montager rta kontanter?
Montager rta kontanter?

Video: Montager rta kontanter?

Video: Montager rta kontanter?
Video: TUTO montage RTA : Blotto RTA 26mm 2024, Kan
Anonim

RTA bruger elektroniske billetpriser i alle faste rutebusser. Billedbokse accepterer mønter, kontanter og kort. Kort er på størrelse med et kreditkort, trykt på robust papir med en magnetstribe på bagsiden.

Hvordan betaler du for bussen i Cleveland?

BUS: Når din bus ankommer, så lad den stoppe helt og gå ombord. Betal din billetpris med nøjagtige ændringer, eller stryg dit pas eller billetkort gennem billetprisen BETALINGSBEVIS: Red Line Rapid og He althLine BRT på Euclid Avenue bruger et betalingsbevissystem. Sørg for at betale din billetpris, før du går ombord.

Accepterer RTA kreditkort?

Brug af dit kortDu kan bruge dit Emirates Islamic RTA-kreditkort som RTA Nol-kortet (til at foretage billetbetalinger på RTA-transitnetværket og parkeringsmålere), samt et kreditkort (til foretager køb og kontanthævninger).

Hvor meget koster en busbillet?

Busbilletpriserne varierer efter rute og operatør, men gennemsnitsprisen for en busbillet på populære ruter plejer at være mellem $20 og $50.

Hvor meget koster busprisen i Phoenix AZ?

envejsprisen er $2,00 for lokal bus og et heldagskort er $4,00 Envejsprisen er $3,25 for RAPID- og ekspresbusser og $6,50 for en All -Dagskort. Mange arbejdsgivere tilbyder rabat på buskort, eller du kan købe et månedskort i et af transitcentrene. Prisboksen er placeret forrest i bussen.

Anbefalede: