Logo da.boatexistence.com

Hvem opfandt stabilisatorstangen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem opfandt stabilisatorstangen?
Hvem opfandt stabilisatorstangen?

Video: Hvem opfandt stabilisatorstangen?

Video: Hvem opfandt stabilisatorstangen?
Video: ТАКОВ МОЙ ПУТЬ В L4D2 2024, Juni
Anonim

En svingstang øger affjedringens rulningsstivhed - dens modstand mod at rulle i sving - uafhængig af fjederhastigheden i lodret retning. Det første patent til stabilisatorstang blev tildelt canadiske opfinder Stephen Coleman fra Fredericton, New Brunswick den 22. april 1919.

Hvad er formålet med en stabilisatorstang?

Kvingebøjlen, også kendt som en krængningsstang eller stabilisatorstang, er en vigtig del af dit køretøjs affjedringssystem og holder det vandret under sving Svingstænger er norm alt en lang og hul, buet stålstang fastgjort til chassiset, der forbinder venstre og højre side.

Hvad er forskellen mellem en svingstang og en stabilisatorstang?

svingstænger hold de to for-/bagdæk tæt på den samme forlængelse. Dermed holdes tyngdepunktet lavere, så den ikke ruller over på siden så let. Stabilisatorstænger forhindrer, at hjulet/camberen slingrer over alt, og jeg tror ikke, de bruges på buggies.

Har alle biler stabilisatorstang?

Uanset hvilket navn den går under i dit køretøj, har de alle den samme funktion. … Dit køretøj kan kun have en svajestang på forhjulsophænget, eller det kan have det foran og bagpå. Mange ældre køretøjer kom ikke med svingstænger, men de fleste moderne køretøjer har dem installeret foran og bagpå.

Giver stabilisatorstænger problemer?

Når bøsningerne bliver revet i stykker, slidt eller knækker helt, vil stabilisatorstangen selv blive ustabil og forårsage en raslende eller klunkende lyd, mens du kører. Støjen bliver gradvist højere, når du styrer bilen i begge retninger, eller når du kører på en ujævn vej.

Anbefalede: