Logo da.boatexistence.com

Kan du citere britannica?

Indholdsfortegnelse:

Kan du citere britannica?
Kan du citere britannica?

Video: Kan du citere britannica?

Video: Kan du citere britannica?
Video: Окрашивание волос Блонд Пошагово дома | Холодный Блонд самой себе | Уроки окрашивания волос 2024, Juli
Anonim

Angiv altid Britannica som din kilde, når du bruger oplysninger fra den i en rapport eller forskningsartikel Når du citerer en artikel, navngiv artiklen, Britannica Library artiklen kommer fra, Britannica-softwareproduktet, ophavsretten og den dato, hvor du fik adgang til artiklen, som vist i følgende eksempler.

Hvordan citerer du Britannica i teksthenvisning?

For en Britannica-artikel, hvis der ikke er nogen forfatter, vil dit citat i teksten bare være artiklens titel i "" (forkortet hvis det er en lang titel), fordi der er intet sidenummer. Se siden In Text Citations for eksempler.

Er Encyclopedia Britannica en gyldig akademisk kilde?

Encyklopædier betragtes som en videnskabelig kilde. Indholdet er skrevet af en akademiker til et akademisk publikum. Mens indlæg gennemgås af en redaktion, er de ikke "peer-reviewed ".

Er Britannica en pålidelig kilde til universiteter?

Nej, encyklopædien Britannica kan ikke bruges som kilde til universitetspapirer Det er en tertiær kilde og refererer til al dens information uden dybdegående analyse og meninger. Det er i modsætning til, hvad universitetsprofessorer forventer af deres studerende - detaljeret forskning med akademiske kilder.

Er det OK at citere Britannica?

Angiv altid Britannica som din kilde, når du bruger oplysninger fra den i en rapport eller forskningsartikel. Når du citerer en artikel, skal du navngive artiklen, Britannica-biblioteket, artiklen kommer fra, Britannica-softwareproduktet, ophavsretten og den dato, du fik adgang til artiklen, som vist i følgende eksempler.

Anbefalede: