Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev talos erhvervet af cisco?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev talos erhvervet af cisco?
Hvornår blev talos erhvervet af cisco?

Video: Hvornår blev talos erhvervet af cisco?

Video: Hvornår blev talos erhvervet af cisco?
Video: Demo Getting from intelligence to Incident Response 2024, Kan
Anonim

Ja. Men jeg tror mere end noget andet, at ThousandEyes er for netværket, hvad Talos er for sikkerhed. I 2013, efter opkøbet af Sourcefire, fusionerede vi Sourcefires sårbarhedsforskningsteam med Cisco TRAC- og SecApps-grupper for at danne Cisco Talos, vores forskningsteam for sikkerhedstrusler.

Hvem erhvervede Cisco?

Cisco køber ThousandEyes for omkring 1 milliard dollars for at få dybere ind i softwaren. ThousandEyes siger, at deres kunder inkluderer Microsoft, Slack, PayPal og Lyft. Cisco har optaget cloud-softwarevirksomheder for at kompensere for den langsomme vækst i sin kernenetværksvirksomhed.

Hvornår erhvervede Cisco Tetration?

SAN JOSE, Californien- 15. juni 2016 – Cisco annoncerede i dag Cisco Tetration AnalyticsTM, en platform designet til at hjælpe kunder med at vinde komplet synlighed på tværs af alt i datacentret i re altid – hver pakke, hvert flow, hver hastighed.

Hvad er det første firma Cisco købte?

Historie. Cisco blev grundlagt i 1984 og købte ikke et firma i løbet af de første syv år af dets eksistens; men den 24. september 1993 købte Cisco Crescendo Communications, et LAN-omskifterfirma. Efter det første Cisco-overtagelseskøb har opkøb udgjort 50 procent af virksomhedens forretningsaktivitet.

Hvilke mærker ejer Cisco?

Forstå Ciscos opkøb

  • Kunstig intelligens. Cisco fokuserer på kunstig intelligens (AI) og opkøbte MindMeld Inc. …
  • Acacia Communications, Inc. …
  • Duo Security Inc. …
  • Jasper Technologies. …
  • Meraki. …
  • NDS Group.

Anbefalede: