Logo da.boatexistence.com

Hvad er step-up-transformer?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er step-up-transformer?
Hvad er step-up-transformer?

Video: Hvad er step-up-transformer?

Video: Hvad er step-up-transformer?
Video: Step-up & Step-down Transformer 2024, April
Anonim

En transformer, der øger spændingen fra primær til sekundær (flere sekundære vindinger end primærviklinger) kaldes en step-up transformer. … Som en step-down enhed konverterer denne transformer højspændings-, lavstrømseffekt til lavspændings-, højstrømseffekt.

Hvad bruges step-up transformer til?

Strap-up-transformatorerne bruges generelt i genereringsstationer og andre krafttransmissionsapplikationer De primære viklinger af krafttransformatorerne på kraftværkerne forsynes med den lavere spænding for at give en højere spænding i den anden ende af transmissionsledningerne.

Hvordan fungerer step-up-transformeren?

Generelt kommer en step-up transformer med flere vindinger af ledning i den sekundære spole, der øger den modtagne spænding i den sekundære spole.… Derfor, med enkle ord, øger en step-up transformer elspændingen fra lavere til højere i den sekundære spole i henhold til kravet eller applikationen.

Hvad er en step-up transformer i fysik?

En step-up transformer er en, der øger spændingen, hvorimod en step-down transformer reducerer spændingen. Forudsat, som vi har, at modstanden er ubetydelig, er den elektriske udgangseffekt fra en transformer lig med dens input.

Hvad er et eksempel på en step-up transformer?

A Step-up transformer bruges generelt til kraftoverførsel. Generator Transformer i kraftværket er et eksempel på en Step-up Transformer. En step-down transformer bruges til strømfordeling. Transformatoren i boligkolonien er et eksempel på en nedtrapningstransformator.

Anbefalede: