Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er ladyfingers slimede?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er ladyfingers slimede?
Hvorfor er ladyfingers slimede?

Video: Hvorfor er ladyfingers slimede?

Video: Hvorfor er ladyfingers slimede?
Video: شفا والأقلام السحرية preschool toddler learn color 2024, Juli
Anonim

Hvorfor er Okra slimet? Okrabælg er kendt som "slimet", hvilket resulterer i en slimet eller klistret mundfornemmelse, når de koges Denne "slim" eller slim indeholder opløselige fibre, som vi kan fordøje. Nogle mennesker nyder denne tekstur, mens andre forsøger at maskere bælgernes glatte natur.

Hvordan fjerner du slim fra Lady Fingers?

Du kan også lave en eddikeopløsning ved at blande en kop vand og 1/4 kop eddike og lægge den rå bhindi i blød i opløsningen. Husk at duppe det tørt før tilberedning.

Hvordan forhindrer du, at okra bliver slimet?

Et andet trick til at mindske slimet er at lægge okraen i blød i eddike i en halv time, før den tilberedes Skyl den og dup den tør før tilberedning. Til sidst kan du forkoge okra ved meget høj varme ved at sautere, stege, blanchere eller grille. Tilføj derefter kogt okra til din opskrift, og der vil næsten ikke være noget slim overhovedet.

Hvordan fjerner du slim fra okra før tilberedning?

Facebook

  1. Dup og tør. Før tilberedning, skær okraen i små stykker, skyl dem i vand og dup dem derefter tørre med et køkkenrulle.
  2. Fryser. Dagen før tilberedning skal du lægge din okra i fryseren. …
  3. eddike. Et andet trick til at reducere slimheden er at lægge okraen i blød i eddike, før den tilberedes.
  4. Tomater. …
  5. Steg ved høj varme.

Hvordan ved du, om okra er blevet dårligt?

Fortæl om okra er blevet dårligt ved inspicere de faste grønne bælge -- hvis de er bløde, bløde, brune, så smid dem væk. Vær opmærksom på, at afhængigt af hvordan den tilberedes, kan god okra få en slimet konsistens, når den koges, men dette indikerer ikke fordærv.

Anbefalede: