Logo da.boatexistence.com

Skal jeg øge roaming-aggressiviteten?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg øge roaming-aggressiviteten?
Skal jeg øge roaming-aggressiviteten?

Video: Skal jeg øge roaming-aggressiviteten?

Video: Skal jeg øge roaming-aggressiviteten?
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, Juli
Anonim

Roaming-aggressivitet refererer til den interv altid og de forhold, der vil udløse et trådløst netværkskort til at søge efter og oprette forbindelse til et alternativt AP. Forøgelse af din roaming-aggressivitet forøger den hastighed, hvormed dit netværkskort vil opsøge et AP med et stærkere signal

Hvad skal jeg indstille roaming-aggressivitet til?

Vi anbefaler, at du vender tilbage til standarden (Medium), hvis du ikke kan se en forbedring med andre værdier

  • Lavest: WiFi-adapteren vil udløse roaming-scanning for en anden kandidat AP, når signalstyrken med det aktuelle AP er meget lav.
  • Medium-Low.
  • Medium: Anbefalet værdi.
  • Middel-Høj.

Skal jeg deaktivere roaming-aggressivitet?

Dette kan være et problem, da det kan forårsage, at din forbindelse ofte bliver afbrudt, når din computer godkendes til et andet AP. At have aggressiviteten indstillet meget lav, eller deaktivering af den, kan få din computer til at "klæbe" til ét AP, hvilket gør det vanskeligt at flytte rundt og opretholde en forbindelse.

Skal jeg have gennemstrømningsbooster tændt?

Throughput Booster forbedrer den trådløse transmissionsgennemstrømning ved at aktivere pakkebursting Standardindstillingen er Deaktiveret. … Hvis du har brug for den maksimale gennemstrømning, bør du aktivere denne indstilling, især hvis du er i et område med et lille antal trådløse klienter.

Skal jeg aktivere 40MHz intolerant?

1 Svar. Nej, du bør ikke deaktivere denne indstilling, hvis nogen af dine klientenheder bruger Bluetooth og nogle gange skal bruge 2.4GHz Wi-Fi. Det Netgear kalder "20/40MHz coexistence" er sandsynligvis bare den nødvendige respekt for den "40MHz intolerante" bit, som nogle klienter indstiller.

Anbefalede: