Logo da.boatexistence.com

Er cholin-stabiliseret orthosilicic acid sikker?

Indholdsfortegnelse:

Er cholin-stabiliseret orthosilicic acid sikker?
Er cholin-stabiliseret orthosilicic acid sikker?

Video: Er cholin-stabiliseret orthosilicic acid sikker?

Video: Er cholin-stabiliseret orthosilicic acid sikker?
Video: Effect of choline-stabilized orthosilicic acid in patients with peri-implantitis 2024, Juli
Anonim

Den foreslåede dosis af cholin-stabiliseret orthosilicic syre i kosttilskud er mellem 5 og 10 mg pr. dag. EFSA konkluderede, at biotilgængeligheden af silicium i ch-OSA anvendt i kosttilskud, på disse niveauer, ikke er af sikkerhedsmæssig betydning, så længe cholinloftet ikke overskrides [39].

Hvad er cholin-stabiliseret orthosilicic acid?

Cholin-stabiliseret orthosilicic acid ("ch-OSA") er en biotilgængelig form for silicium, som viste sig at forbedre hudens mikrorelief og hudens mekaniske egenskaber hos kvinder med fotoældret hud. … Ændringen i urinsiliciumudskillelse var signifikant korreleret med ændringen i tværsnitsareal.

Hvad bruges orthokiselsyre til?

Nogle gange omt alt som opløselig silica, orthokiselsyre er en kostform af silicium, et mineral involveret i dannelsen af kollagen og knogler. Orthosilicic acid er tilgængelig i kosttilskudsform og bruges til behandling af visse medicinske tilstande og til at øge hår- og hudsundheden

Er orthokiselsyre stabil?

Orthosilicic acid er stabil i vand ved stuetemperatur, så længe dens koncentration forbliver under opløselighedsgrænsen for den amorfe fase (typisk omkring 100 ppm, ca. 1 mM).

Er siliciumtilskud sikre?

Baseret på forskellige undersøgelser udført i dyr og mennesker konkluderede panelet, at silicium, der er til stede i ch-OSA, er biotilgængeligt, og at dets anvendelse i kosttilskud i de foreslåede doser ikke indebærer risici for sikkerheden, forudsat at det maksimale cholinniveau ikke overskrides (3,5 g/dag).

Anbefalede: