Logo da.boatexistence.com

Hvordan blev bramblestar besat?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan blev bramblestar besat?
Hvordan blev bramblestar besat?

Video: Hvordan blev bramblestar besat?

Video: Hvordan blev bramblestar besat?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Bramblestar er placeret på heden mellem ThunderClan og WindClans territorier, hvilket tillader hans krop at blive ekstremt kold for at "tvinge" sygdommen ud. Ved at gøre det dør Bramblestar og bliver et spøgelse, og ånden besidder Bramblestars krop, der nu fungerer som ThunderClans leder.

Hvem er Bramblestar besat af?

Alt dette har efterladt fandom på kant og spekulerer på, hvem der besidder Bramblestar, og hvem der taler til Shadowpaw. Det meste af fandomen mener, at katten, der taler til Shadowpaw og besidder Bramblestar, er Ashfur, trods alt var der flere tunge hints givet i Lost Stars, der peger i retning af det: 1.

Besidder Hawkfrost Bramblestar?

Hawkfrost døde i det store slag mod klanerne. Vi ser hans spøgelse forsvinde, så der er ingen måde, han kan være den, der besidder Bramblestar Vi ved, at spøgelser ikke kan dukke op igen, efter at katten er død, som vi har set med Spottedleaf og Antpelt. … Dette er dog ikke de eneste katte, der har brudt koden.

Hvorfor overtog Ashfur Bramblestars krop?

Når "Bramblestar" vågner op fra at være "død", siger han…som i den, der styrer sin kødsæk, til Squirrelflight "Det er godt at være sammen med dig igen." Ashfur, der overtager Bramblestars krop, er også en måde, hvorpå han kunne "have" Squirrelflight på enhver mulig måde, selvom hun tror, han stadig er Bramblestar.

Hvem er bedrageren i den ødelagte kode?

Han selv er faktisk ikke besat; men et omvandrende spøgelse. Hans krop er død og bliver dukket af en ukendt bedrager. Bedrageren afsløres senere for at være Ashfur. Dystopi: Bedrageren forvandler gradvist ThunderClan til én.

Anbefalede: