Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er Slade besat af Robin?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er Slade besat af Robin?
Hvorfor er Slade besat af Robin?

Video: Hvorfor er Slade besat af Robin?

Video: Hvorfor er Slade besat af Robin?
Video: Why Does Deathstroke Hate The Teen Titans? ⚔️⚜️ #SHORTS 2024, Kan
Anonim

[Teen Titans] Slades forbindelse til Robin? Forbindelsen er, at Slade ser Robin egnet til at være hans discipel, til at tage hans plads, efter at han er gået, og gøre ham stolt. Lidt som en søn. Slade føler, at Robin har det største potentiale til jobbet og deler hans personlighed.

Hvad er forholdet mellem Slade og Robin?

Slades forhold til Robin ligner uhyggeligt The Joker's forhold til Batman. Da Slade er lige så interesseret og på niveau med Robin, som The Clown Prince of Crime er med The Dark Knight.

Hvorfor er Slade interesseret i Robin?

Den første grund er, at Slade følte, at han var bestemt til at komme tilbage og gøre noget ved TitansDen anden grund er, at Slade er der for at bryde Robin ment alt, så han til sidst ville blive ham, hvad enten det er ved at tvinge Robin til at være hans lærling eller bare generelt være en trussel for dem.

Hvem er Deathstrokes favorit-Robin?

I Teen Titans Annual 2 afslører Deathstroke, at hans favorit Robin er ingen ringere end Damian Wayne.

Hvorfor er Slade ond?

I Arrow var Slade Wilsons forhold til Oliver Queen langt mere kompliceret, end det var i tegneserierne. I showet knyttede de to et nært venskab, der blev knust af uheldige omstændigheder, som førte til, at Slade blev en direkte skurk.

Anbefalede: