Logo da.boatexistence.com

Var yoda og yaddle et par?

Indholdsfortegnelse:

Var yoda og yaddle et par?
Var yoda og yaddle et par?

Video: Var yoda og yaddle et par?

Video: Var yoda og yaddle et par?
Video: How Count Dooku Turned To The Dark Side (Part 1) 2024, Kan
Anonim

The Mandalorian finder sted mellem Return of the Jedi og The Force Awakens. Tidslinjen er klar: Yoda er Yodas ulovlige kærlighedsbarn og Yaddle, som var medlem af Jedi Council omkring The Phantom Menace.

Er Yoda og Yaddle relateret?

Den stille Yaddle var medlem af den samme mystiske art som den ærede Jedi-mester Yoda. Yaddle sad i Jedi Council sammen med sin grønhudede, lille Force-bruger. På tidspunktet for klonkrigene var hun ikke længere i rådet.

Hvem dræbte Yaddle?

Deres mission var at forsøge at genoprette freden på den lovløse planet. Yaddle ofrede dog sit liv for Mawans befolkning ved at bruge kraften til at absorbere et biovåben udgivet af Granta Omega, som dræbte hende øjeblikkeligt.

Er Grogu relateret til Yoda og Yaddle?

Grogu, kendt for mange blot som "barnet", var en mandlig kraftfølsom Jedi- og Mandalorian-funding, som tilhørte den samme art som Jedi-stormester Yoda og Jedi-mester YaddleGrogu blev født i år 41 BBY og voksede op ved Jedi-templet på Coruscant.

Hvor meget ældre er Yoda end Yaddle?

En kvinde, Yaddle er næsten 400 år yngre end Yoda. Hun var næsten præcis to fod høj, omkring to centimeter kortere end Yoda. Yaddle trådte ud af Jedi High Council før klonkrigene, så hendes endelige skæbne er ukendt.

Anbefalede: