Logo da.boatexistence.com

Kunne danny kaye spille trompet?

Indholdsfortegnelse:

Kunne danny kaye spille trompet?
Kunne danny kaye spille trompet?

Video: Kunne danny kaye spille trompet?

Video: Kunne danny kaye spille trompet?
Video: Dawin - Dessert (Official Music Video) ft. Silentó 2024, April
Anonim

Som nævnt i teksterne på skærmen, spillede Nichols selv de kornet- og trompetsoloer, der høres i filmen. Skuespilleren Danny Kaye brugte flere måneder på at lære at spille kornet for at kunne duplikere Nichols' fingersætning.

Spillede Danny Kaye trompet?

(1958) Danny Kaye spiller trompet på scenen med bandet - scene fra " The Five Pennies"., 1958. Dena Pictures Incorporated.

Spillede Danny Kaye trompet i de fem øre?

Mens Danny Kaye arbejdede hårdt for at være i stand til nøjagtigt at fake spille kornet (han øvede sig i flere måneder på at lære instrumentets fingersætning), var det den rigtige Red Nichols, der sørgede for alt af kornetten, der spiller for Kaye i denne film.

Er The Five Pennies en sand historie?

Hollywoodfilmen The Five Pennies fra 1959, filmbiografien om Red Nichols, med Danny Kaye i hovedrollen som Red Nichols, var løst baseret på Nichols' liv og karriere Nichols spillede sit eget kornetdele til filmen og optrådte kort som en af "Clicquot Club Eskimoerne" på skærmen.

Hvem er den lille pige i The Five Pennies?

Susan Gordon, der som barn-skuespillerinde sang med Danny Kaye og Louis Armstrong i The Five Pennies fra 1959 og medvirkede i et mindeværdigt afsnit af TV-serien The Twilight Zone, døde i december.

Anbefalede: