Logo da.boatexistence.com

Hvad er opdrættet kød?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er opdrættet kød?
Hvad er opdrættet kød?

Video: Hvad er opdrættet kød?

Video: Hvad er opdrættet kød?
Video: Hvad er sundt, og hvad er usundt? #Sundtellerfalsk 2024, Kan
Anonim

Det meste kød (og æg og mejeriprodukter) i USA er "fabriksopdrættet" - hvilket betyder, at det produceres på store gårde, der fungerer mere som fabrikker end gårde. … Kød, der er opdrættet og produceret på mindre gårde, er for det meste tilgængeligt i alternative dagligvarebutikker.

Hvad er gårdopdrættet kød?

Oftest vil du finde kød, der kaldes gårdopdrættet, når de er blevet opdrættet på en lille, bæredygtig gård i stedet for på en industriel fabriksbedrift. Fordi der ikke er nogen regler for dette udtryk, så spørg, hvad "farm raised" egentlig betyder, før du foretager et køb.

Er fabriksopdrættet kød mindre sundt?

Dårligt kød, dårligt helbred

Fabriksopdrættet kød og mejeriprodukter har vist sig at indeholde lavere niveauer af vigtige næringsstoffer og højere niveauer af fedt. Nylige undersøgelser1 har vist, at kød fra intensivt opdrættede dyr kan have lavere niveauer af gavnligt omega-3 og et mindre gunstigt forhold mellem omega-6 og omega-3.

Hvordan køber du ikke fabrikskød?

Sådan undgår du fabriksopdrættede fødevarer

  1. Køb direkte fra gårde. …
  2. Køb forsigtigt i dagligvarebutikker. …
  3. Overvej ernæring pr. kalorie, når du handler efter fabriksfødevarer. …
  4. Vær ikke en dyresluger. …
  5. Prøv at blive veganer nu og da.

Hvad hedder kødfarme?

Intensivt dyreavl eller industriel husdyrproduktion, også kendt af sine modstandere som fabrikslandbrug, er en form for intensivt landbrug, specifikt en tilgang til husdyrhold designet til at maksimere produktionen, samtidig med at omkostningerne minimeres.

Anbefalede: