Logo da.boatexistence.com

Hvordan dyrker man citrongræs?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan dyrker man citrongræs?
Hvordan dyrker man citrongræs?

Video: Hvordan dyrker man citrongræs?

Video: Hvordan dyrker man citrongræs?
Video: Citrongræs - Cymbopogon. Som jeg sætter stiklinger fra dem. 2024, Juli
Anonim

Plant citrongræs om foråret, når alle chancer for frost er forbi. Det er en perfekt plante til dyrkning i jorden, som du ville med prydgræsser, eller i beholdere. Citrongræs kan lide det varmt, så dyrk det i et område med fuld sol og frugtbar, veldrænet jord med en pH-værdi på 6,5 til 7,0. Plads planter 24 tommer fra hinanden.

Er citrongræs let at dyrke?

Citrongræs er en af de nemmeste planter at dyrke, så længe du beskytter det mod kulden. Det tilføjer en dejlig, lys aroma og smag til køkkenet og attraktivt grønt til haven.

Vokser citrongræs tilbage hvert år?

Citrongræsrødder er typisk hårdføre i zone 8b og 9. Med et frosttæppe eller tungt lag halmmuld over jorden har planten en god chance for at vende tilbage år efter år(selv når bladene dør tilbage). Koldere zoner skal overvintre citrongræs indendørs, før den første frost rammer.

Hvilke betingelser har citrongræs brug for for at vokse?

Sun-Denne tropiske urt higer efter masser af sol, selv i sydlige haver. Vand-citrongræs vokser bedst med rigelig fugt, men ikke fugtig jord (tænk tropisk regnskyl). Jord-Rediger lerjord kraftigt med kompost eller rådnet gødning for at forbedre dens evne til at dræne.

Hvordan dyrker du citrongræs fra en stilk?

Placer stilkene i en krukke eller en vase, og fyld med et par centimeter vand Placer krukken på et solrigt sted som i en sydvendt vindueskarm, og så… vent bare. Skift vandet et par gange om ugen (eller når det bliver overskyet), og inden for en uge bør du se nye blade begynde at vokse fra toppen.

Anbefalede: